Najaarstraining 2019

INSCHRIJVEN NK FLITS 2019 FKON

Beste flitszeilers, ouders en verzorgers,

Op 5, 6 en 7 juli 2019 wordt het NK Flits 2019 gehouden op het meer bij Koudum, De Kuilart.
Locatie wedstrijdcentrum (en informatiecentrum):
In de bijlage de aankondiging, waarin jullie veel informatie vinden die van belang is voor dit evenement. Neem dit document dus goed door.
 
 INSCHRIJVING NK
 Voor 1 juli 2019 via de website flitsclubsneek.nl.  Op de website staat het formulier, de directe link naar het inschrijfformulier is deze:
https://forms.gle/BxoB3PTWbxHLYEny8

Auto’s op het terrein
Om door de slagboom te kunnen moet het kenteken van de auto geregistreerd staan bij de camping. Op het inschrijfformulier kun je het kenteken invullen. Zorg dat je het juiste kenteken(s) invult, anders kun je het terrein niet op! (denk hierbij aub ook even aan de familie van je bemanning….).
Wedstrijdbepalingen
De wedstrijdbepalingen staan uiterlijk een week voorafgaand aan het Nederlands Kampioenschap op de website www.flitsclubsneek.nl.
Opening en palaver
Op vrijdagochtend 10.30 uur vindt de opening plaats en meteen daarna vindt er palaver plaats bij het regattacenter op het terrein van de Kuilart (op de plattegrond aangegeven met “regattacentrum”) voor de zeilers. Hier zal het NK geopend worden en zal het wedstijdcomité uitleg geven over een aantal (wedstrijd)bepalingen voor dit NK. Zorg dat je erbij bent!
Meetbrief en licenties
Belangrijk is in ieder geval dat alle deelnemende boten een geldige meetbrief hebben. Ook dienen alle stuurlieden een wedstrijdlicentie te hebben en de fokkenisten een bemanningslicentie (fokkenisten die al een wedstrijdlicentie hebben hoeven niet ook nog een bemanningslicentie aan te schaffen).
Uitrustingscontrole en meting
De meting van de flitsen vindt plaats op donderdag 4 juli van 16.00 tot 20.00 uur op het terrein van de Kuilart, dit staat op de plattegrond in het geel aangegeven (“opstellen meting”). Deelnemers dienen dan beschikbaar te zijn met hun boot. Vrijdagochtend van 8.30 tot 10.30 uur is er tijd gereserveerd voor alleen de eventuele hermetingen!
Aanmelden/registratie
Je kunt je op donderdag 4 juli van 17.00 tot 20.00 uur en vrijdag 5 juli van 8.30 tot 10.00 uur in het regattacentrum op het terrein van de Kuilart (op de plattegrond aangegeven met “regattacentrum”) aanmelden.

diversen NK Flits 2019

~~Afhalen en betalen van de Magic Marine flitsclub-jassen
De bestelde Magic Marine flitsclub-jassen zijn ook af te halen (na betaling) bij de registratie.
Let op: betaling dient uitsluitend per pin te geschieden bij de registratie/aanmelding op donderdag 4 juli tussen 17.00 en 20.00 uur en vrijdag 5 juli van 8.30 uur tot 10.00 uur in regattacentrum op het terrein van de Kuilart (op de plattegrond aangegeven met “regattacentrum”). Ben je niet bij het NK aanwezig, dan kun je de jas natuurlijk ook nog later afhalen (en betalen) in overleg met Marion Heeren (06-53834054).
 
Het zwembad
Kaartjes voor het zwembad zullen worden gesponsord door De Kuilart! Kaartjes voor het zwembad voor ouders en (nog niet zeilende) broertjes en zusjes kunnen tegen het gereduceerde tarief van € 10,00 bij de receptie van de Kuilart worden gekocht. Deze zijn tijdens het gehele evenement bruikbaar.
 
Liggeld De Kuilart
Tijdens het NK (van donderdag tot en met zondag) is er per moederschip een gereduceerd bedrag van € 30,00 verschuldigd aan liggeld (ongeacht de lengte). Wil je je boot eerder brengen of later ophalen? Neem dan contact op met de Kuilart en overleg met hen. Er is voor de moederschepen van de flitsen een lange steiger gereserveerd (zie plattegrond).
 
Verblijf op camping
Tijdens het NK (van donderdag tot en met zondag) is er per caravan/camper/tent een gereduceerd tarief van €30,00 geldig. Voor reserveringen en informatie kun je contact opnemen met De Kuilart (en vermeld daarbij dat je van de Flitsclub bent).
 
Betalen van drankjes
Bij het buffet op vrijdag en de BBQ op zaterdag kan er gewoon cash of met pin betaald worden voor de drankjes aan de bar.
 
Stalling van de flitsen
Vanaf donderdag is stalling van de flitsen gratis. Wil je je flits eerder brengen, neem dan contact op met de mensen ter plaatse om te overleggen! www.kuilart.nl
Zorg er aub voor de trailer van de flits wordt gestald op de daarvoor bestemde plek (aangegeven op de plattegrond).
 

opgave buffet en BBQ

 ETEN (Buffet en BBQ): Wil je mee eten op vrijdag en/of zaterdag, dan dien je je hiervoor voor 1 juli aanstaande op te geven via het volgende formulier: https://forms.gle/mSt8fDMurZ6UtL2CA
 (dus ook bemanning en familie!)
 
*Buffet op vrijdag 5 juli
Op vrijdagavond zal er voor alle zeilers, ouders/begeleiders, vrijwilligers en leden van het wedstrijdcomité een buffet worden georganiseerd in het Grand café  It Skippershûs (op de plattegrond ook aangegeven) in de zaal op de eerste etage.  De kosten hiervan bedragen voor volwassenen € 15,00 en voor kinderen tot en met 17 jaar € 8,50.
Betaling dient uitsluitend per pin te geschieden bij de registratie/aanmelding op donderdag 4 juli tussen 17.00 en 20.00 uur en vrijdag 5 juli van 8.30 uur tot 10.00 uur in regattacentrum op het terrein van de Kuilart (op de plattegrond aangegeven met “regattacentrum”).
 
*Barbecue op zaterdag 6 juli
Op zaterdagavond zal er om ca. 19.00 (eventueel later indien wedstrijden uitlopen) een barbecue buffet worden georganiseerd in en rond het Grand café (op de plattegrond ook aangegeven) voor alle zeilers, ouders/begeleiders, vrijwilligers en leden van het wedstrijdcomité. Voor de deelnemende zeilers is deze barbecue bij het inschrijfgeld inbegrepen. Voor de ouders en de niet zeilende kinderen zijn de kosten van deze barbecue: € 15,00 voor volwassenen (p.p.) en € 8,50 voor kinderen t/m 17 jaar (p.p.).
let op: deelnemende zeilers hoeven zich NIET aan te melden! (dit is anders dan voorgaande jaren, deelnemende zeilers krijgen een polsbandje voor de BBQ)
Betaling dient uitsluitend per pin te geschieden bij de registratie/aanmelding op donderdag 4 juli tussen 17.00 en 20.00 uur en vrijdag 5 juli van 8.30 uur tot 10.00 uur in regattacentrum op het terrein van de Kuilart (op de plattegrond aangegeven met “regattacentrum”).
 

Vrijdagavondtraining

De vrijdagavond training voorafgaand aan de zomerwedstrijden staat open op de site!

we starten met palaver om 19:30 bij de Roerkoning.

tot vrijdag!

 

 

 

NoR DNK flits 2019

Notice of Race District Noord Kampioenschappen

inschrijven Trainingen

De Flitsclubtrainingen staan open op de site.

je kan je nu inschrijven!

Tot dan!

 

Vrijdagavondtraining 23 juni 2017

Voorafgaand aan de zomerwedstrijden is er op vrijdagavond van 19:00-21:00 nog een flitstraining.

Palaver om 19:00 bij de roerkoning.

Inschrijven kan gratis via de Flitsclubsite.

Tot dan!

 

Pagina's