~~Afhalen en betalen van de Magic Marine flitsclub-jassen
De bestelde Magic Marine flitsclub-jassen zijn ook af te halen (na betaling) bij de registratie.
Let op: betaling dient uitsluitend per pin te geschieden bij de registratie/aanmelding op donderdag 4 juli tussen 17.00 en 20.00 uur en vrijdag 5 juli van 8.30 uur tot 10.00 uur in regattacentrum op het terrein van de Kuilart (op de plattegrond aangegeven met “regattacentrum”). Ben je niet bij het NK aanwezig, dan kun je de jas natuurlijk ook nog later afhalen (en betalen) in overleg met Marion Heeren (06-53834054).
 
Het zwembad
Kaartjes voor het zwembad zullen worden gesponsord door De Kuilart! Kaartjes voor het zwembad voor ouders en (nog niet zeilende) broertjes en zusjes kunnen tegen het gereduceerde tarief van € 10,00 bij de receptie van de Kuilart worden gekocht. Deze zijn tijdens het gehele evenement bruikbaar.
 
Liggeld De Kuilart
Tijdens het NK (van donderdag tot en met zondag) is er per moederschip een gereduceerd bedrag van € 30,00 verschuldigd aan liggeld (ongeacht de lengte). Wil je je boot eerder brengen of later ophalen? Neem dan contact op met de Kuilart en overleg met hen. Er is voor de moederschepen van de flitsen een lange steiger gereserveerd (zie plattegrond).
 
Verblijf op camping
Tijdens het NK (van donderdag tot en met zondag) is er per caravan/camper/tent een gereduceerd tarief van €30,00 geldig. Voor reserveringen en informatie kun je contact opnemen met De Kuilart (en vermeld daarbij dat je van de Flitsclub bent).
 
Betalen van drankjes
Bij het buffet op vrijdag en de BBQ op zaterdag kan er gewoon cash of met pin betaald worden voor de drankjes aan de bar.
 
Stalling van de flitsen
Vanaf donderdag is stalling van de flitsen gratis. Wil je je flits eerder brengen, neem dan contact op met de mensen ter plaatse om te overleggen! www.kuilart.nl
Zorg er aub voor de trailer van de flits wordt gestald op de daarvoor bestemde plek (aangegeven op de plattegrond).