Beste flitszeilers, ouders en verzorgers,

Op 5, 6 en 7 juli 2019 wordt het NK Flits 2019 gehouden op het meer bij Koudum, De Kuilart.
Locatie wedstrijdcentrum (en informatiecentrum):
In de bijlage de aankondiging, waarin jullie veel informatie vinden die van belang is voor dit evenement. Neem dit document dus goed door.
 
 INSCHRIJVING NK
 Voor 1 juli 2019 via de website flitsclubsneek.nl.  Op de website staat het formulier, de directe link naar het inschrijfformulier is deze:
https://forms.gle/BxoB3PTWbxHLYEny8

Auto’s op het terrein
Om door de slagboom te kunnen moet het kenteken van de auto geregistreerd staan bij de camping. Op het inschrijfformulier kun je het kenteken invullen. Zorg dat je het juiste kenteken(s) invult, anders kun je het terrein niet op! (denk hierbij aub ook even aan de familie van je bemanning….).
Wedstrijdbepalingen
De wedstrijdbepalingen staan uiterlijk een week voorafgaand aan het Nederlands Kampioenschap op de website www.flitsclubsneek.nl.
Opening en palaver
Op vrijdagochtend 10.30 uur vindt de opening plaats en meteen daarna vindt er palaver plaats bij het regattacenter op het terrein van de Kuilart (op de plattegrond aangegeven met “regattacentrum”) voor de zeilers. Hier zal het NK geopend worden en zal het wedstijdcomité uitleg geven over een aantal (wedstrijd)bepalingen voor dit NK. Zorg dat je erbij bent!
Meetbrief en licenties
Belangrijk is in ieder geval dat alle deelnemende boten een geldige meetbrief hebben. Ook dienen alle stuurlieden een wedstrijdlicentie te hebben en de fokkenisten een bemanningslicentie (fokkenisten die al een wedstrijdlicentie hebben hoeven niet ook nog een bemanningslicentie aan te schaffen).
Uitrustingscontrole en meting
De meting van de flitsen vindt plaats op donderdag 4 juli van 16.00 tot 20.00 uur op het terrein van de Kuilart, dit staat op de plattegrond in het geel aangegeven (“opstellen meting”). Deelnemers dienen dan beschikbaar te zijn met hun boot. Vrijdagochtend van 8.30 tot 10.30 uur is er tijd gereserveerd voor alleen de eventuele hermetingen!
Aanmelden/registratie
Je kunt je op donderdag 4 juli van 17.00 tot 20.00 uur en vrijdag 5 juli van 8.30 tot 10.00 uur in het regattacentrum op het terrein van de Kuilart (op de plattegrond aangegeven met “regattacentrum”) aanmelden.