PROGRAMMA CLUBKAMPIOENSCHAPPEN FLITS 3-5 JUNI 2017

 

ZATERDAG 3 JUNI

 

Zeilen:

Registratie van 9.00 tot 10.00 uur bij het wedstrijdcentrum in de starttoren. Leden van het bestuur zullen aanwezig zijn onder meer om de linten uit te reiken voor de groepsindeling (groep A–B-C-D).

Eerste start: 11.15 uur (3 wedstrijden gepland)

 

Ouderwedstrijd:

De jaarlijkse spannende strijd tussen de ouders wordt om 17.00 uur gehouden. Bij de ouderwedstrijd stuurt een ouder/verzorger van één van de flitskinderen in een flits en is een flitszeiler fokkenist. Het wedstrijdcomite wordt gevormd door de eerste 5 stuurlieden uit het klassement na 1 dag. Deelname is gratis, opgave niet nodig. Na afloop (rond 19.00 uur) vindt de prijsuitreiking plaats bij de Kûp.

 

Gezamenlijke borrel:

Aansluitend aan de prijsuitreiking wordt in/bij de Roerkoning een borrel met kleine maaltijd georganiseerd door Flits-, Vaurien- en Schakelklasse.

 

 

ZONDAG 4 JUNI

 

Zeilen:

Eerste start: 10.15 uur (3 wedstrijden gepland)

 

De Playbackshow

Om 19.30 uur begint de Playbackshow in het Foarûnder. Voor iedere deelnemer is er een prachtige prijs te winnen. Wil je meedoen? Geef je dan zo snel mogelijk op want het maximum aantal nummers is 25. Dit i.v.m. het vervolg van de avond. Ook de fokkenisten die op de fokkenistenbank staan zijn van harte welkom om mee te doen. Deelnemers moeten zelf hun muziek meenemen bij voorkeur in MP3 formaat.

 

Let op: 1 optreden per kind !! Anders kan niet iedereen meedoen.

Aanmelden bij:

Ingelies Abma en Ans de Vos via walcommissie@flitsclubsneek.nl of tijdens het weekend zelf bij hun boten: Flinter of Anna

De volgende gegevens opgeven: naam(namen) deelnemer(s),  naam en nummer van de te playbacken artiest(en).

 

In de pauze verloting van een giek aangeboden door Hofstra Jachtbouw en fok aangeboden door Zeilmakerij Molenaar. Ook zal geloot worden wie de flitsklasse mag vertegenwoordigen tijdens de vlootschouw in de Sneekweek.

 

Disco:

Na de prijsuitreiking van de playbackshow is er in het Foarûnder een grote Disco voor jong en oud!

 

 

MAANDAG 5 JUNI

 

Zeilen:

Eerste start: 11.15 uur (2 wedstrijden gepland)

 

Prijsuitreiking:

Na afloop van de wedstrijden, rond 15.00 uur (protestbehandeling voorbehouden) zal de prijsuitreiking plaatsvinden bij het wedstrijdcentrum van de KWS.